• Музичний потяг 93866

Музичний потяг 93866

  • Код товару: 93866
  • Наявність: В наявності
  • Ціна: 499 грн.

Класна яскрава іграшка, що розвиває від виробника “TK Group” паровоз-сортер 93866 призначений спеціально для маленьких дослідників світу.

Багатофункціональна іграшка працює від 3-х батарейок типу "АА" 15V, які не передбачені комплектацією. Завдяки живленню від батарейок паровозик оживає: починає рухатися під веселу пісню українською мовою.

Отже, погляньмо на наш паровозик ближче і розглянемо його основні функції:

1. Рух. Іграшка може їздити в будь-якому напрямку, завдяки диску, що обертається, з маленькими коліщатками. Натикаючись на перешкоду паровозик автоматично змінює напрямок руху.

2. Світло. Спереду паротяга розташовані 2 фари, що світяться, а також є підсвічування всередині сортера.

3. Сортер. У нашому паровозику є 4 отвори у вигляді різних тварин для об'ємних фігур з їх зображенням.

4. Рухливі елементи. Іграшка оснащена багатьма рухливими міні-іграми: на трубу з маленькими кульками всередині, можна натискати, годинники, намистини та заводний ключ на даху крутяться, чоловічків на віконцях можна обертати, а дверцята відкриваються, щоб діставати з фігурки тварин.

Весела іграшка чудовий варіант для раннього розвитку малюка. Паровозик покращить координацію рухів та дрібну пальчикову моторику, розвине логічне та просторове мислення, а також сприятиме освоєнню нової інформації.

Розмір паротяг – 19х11х15 см.

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення
Детальніше: https://igrushki7.ua/product_info.php?info=p108737_Rozvivayuchii-potyag-93866--48-2---TK-Group---OZVUCHUVANNYa-UKRAYiNSKOYU-MOVOYU--vilnii-hid--piskavka-na-trubi--pidsvichuvannya--v-korobci.html

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: потяг, іграшковий потяг, залізна дорога, залізниця, музичний потяг